VEM ÄR JAG?

En driven nyfiken person som utforskar nya möjligheter. Jag upptäcket denna kurs och numera utökat till ett helt commuinty i slutet av 2023.

Att kunna förmedla produkter eller tjänster till andra person där jag kan få en liten förtjänst på denna förmedlningen. Att med detta skapa en möjlighet till en passiv inkomst som kan växa organiskt

Min vision är att inte bara uppnå finansiell och geografisk frihet för mig själv, utan även att inspirera och utbilda andra att göra detsamma. Jag tror starkt på att dela med mig av min kunskap och erfarenheter för att hjälpa andra att navigera i den komplexa världen inom affiliate marketing av online-investeringar och trading.

För mig är det inte bara en fråga om att tjäna pengar. För mig handlar om att bygga ett liv där frihet, flexibilitet, möjligheten att ständigt växa och lärande som står i centrum för mig.

Torbjörn Andersson, Grundare av torbjornandersson.se

* Inga resultat kan garanteras, och all information ges endast i utbildningssyfte. Utforska alla möjligheter noggrant och fatta självständiga beslut baserade på din egen analys och forskning.